Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Timo Heinonen, kansanedustaja 03.09.2008, 13:12

timo.jpgNimi: Timo Heinonen
Ammatti: kansanedustaja, KM
Nettisivut: www.timoheinonen.fi

MITÄ MUUTTAISIN HELSINGISSÄ:
Minulle itselleni Helsinki on ollut aina kauppapaikka ja paikka kulttuurille ja tapahtumille. Nykyisin myös työpaikka ja sen kautta viikolla myös osittain kotikaupunki. Itse toivon, että Helsinki ottaa vahvan vetovastuun maamme tulevaisuudesta ja eurooppalaisuudesta. Se vaatii uudenlaista tapaa tehdä - katsoa kauas ja nähdä lähelle. Tarvitsemme kokeneiden ja osaavien poliitikkojen rinnalle tulevaisuuden tekijöitä joille yrittäjyys, yliopisto ja vahva kulttuuritarjonta on tärkeitä. Näitä kun Helsinki vaalii niin koko maamme menestyy.

Liikenneratkaisuissa toivon itse Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun katsovan myös pitkälle tulevaisuuteen. Se vaatii toimia kasvusuuntiin ja järkevää yhteistyötä maapolitiikassa.

MIKSI HEIDI:
Olen tutustunut Heidiin työni kautta ja olen vakuuttunut, että hänestä saamme Helsinkiin vahvan toimijan, joka on rohkea ja uudistava. Heidissä yhdistyy minusta loistavalla tavalla päättäväisyys ja johtajuuskin, mutta myös keskustelun taito ja halu etsiä luovia ratkaisuja. Vankka kokemus yrittäjyydestä ja vahva osaaminen tekemisestä ei voi olla pahaksi Helsingin valtuustossakaan. Ja en usko, että olen väärässä, jos totean, että jatkoa seuraa. Heidin paikka on eduskunnassa.

Palaa