Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Susanna Muurman, yrittäjä ja järjestöaktiivi 29.09.2008, 08:46

netsusannamuurman.jpgNimi: Susanna Muurman
Ammatti: Yrittäjä, graafinen suunnittelu
Järjestöaktiivi, Havis Amandan ja Suomen Nuorkauppakamarit ry
www.susannamuurman.com

Mihin haluaisin parannusta Helsingissä?
Tuoreena yrittäjänä näen tärkeänä, että minun Helsinkini on jatkossakin yrittäjyyttä, osaamista ja innovatiivisuutta tukeva pääkaupunkimme. Uskon, että oikeilla päätöksillä Helsinki tulee tulevaisuudessakin kehittymään suomalaisen luovuuden, yrittäjyyden ja osaamisen keskuksena. Meille uusille ja tuleville yrittäjille palveluja tuottavien YritysHelsingin kaltaisia toimijoita tulee voimakkaasti tukea.

Arvostan, että kaupungista löytyy myös hyvät ja monipuoliset edellytykset vapaa-ajanvietolle ja harrastamiselle.  Lisäarvoa antaa myös sujuva joukkoliikenne, jota tulee kasvattaa entisestään.  Elävä kaupunkikulttuuri on luovaa ja suvaitsevaista, tämä kannustaa innovaatioihin ja turvaa tulevaisuuden kehityksen. Turvanamme tulee olla myös toimiva kaupungin terveydenhuoltopalvelu.

Olen ylpeä kaupungistani. Helsingin tulee säilyttää omaleimainen ja valloittava identiteettinsä myös tulevaisuudessa. Paikalleen ei saa pysähtyä.

Miksi Heidi?
Heidi edustaa uutta luovaa ajattelua, joka on muutoksen edellytys. Arvostan Heidin aktiivisuutta niin yritysmaailmassa kuin yhteiskunnassa sekä vahvaa verkostoitumista. Nämä ovat kasvattaneet hänen näkemyksiään toimivasta kaupungista. Haluan antaa ääneni luovalle naiselle, kokeneelle yrittäjälle. Minun on helppo luottaa Heidiin toivoessani aitoja tekoja ja tuloksia. Olen iloinen voidessani kirjoittaa äänestyslappuun numeron 476.

Palaa