Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Sani Leino, yrittäjyysopiskelija 01.09.2008, 18:04

Sani_Leino.jpgNimi: Sani Leino
Ammatti: Yrittäjyysopiskelija ja Yrittäjyystiistai -tapahtuman järjestäjä.

Mihin haluaisin parannusta Helsingissä:
Toivoisin näkeväni Helsingin alueella lisää erilaisia yrittäjiä kokoavia ja tukevia tapahtumia sekä hankkeita, joissa yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua ja jakaa kokemuksia. Sillä vain verkostoitumalla PK -yritykset pärjäävät isojen toimijoiden rinnalla.

Tämän lisäksi yrittäjyyttä tulisi nostaa vahvemmin esille Korkeakouluissa, jotta nuorille innovatiivisille ihmisille ei jää kuvaa yrittäjyydestä isona pahana mörkönä, vaan realistisena vaihtoehtona ansaita elantonsa.
 
Miksi Heidi:
Helsinki tarvitsee nuoria ja dynaamisia, omalla tekemisellään menestyneitä ihmisiä jotka uskaltavat astua esiin ja sanoa mielipiteensä, vaikka se ei kaikkia miellyttäisikään.

Poliittinen kenttä tarvitsee lisää henkilöitä joilla on laaja verkosto, joka käsittää ihmisiä erilaisista elämäntilanteissa. Tämän lisäksi Heidi toimii esimerkillisenä linkkinä nuorten nousevien kykyjen ja vaikutusvaltaisten ihmisten välillä, antaen nousevalle sukupolvelle mahdollisuuden saada asiansa kuulluksi.

Tämän lisäksi arvostan Heidin kykyä aidosti kuunnella ja ottaa vastaan ehdotuksia, myös arvot joita Heidi alleviivaa ovat hyvin lähellä omiani. Asiat paranevat tekemällä eivät odottamalla, siksi Heidi.

Palaa