Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Riitta ja Simo Ekholm, Heidin vanhemmat 02.09.2008, 20:17

IMG_5414.jpgNimi: Riitta ja Simo Ekholm
Ammatti: koulutusassistentti ja taksiautoilija

Mihin haluaisin parannusta Helsingissä:
Riitta: Palvelutaloja pitäisi rakentaa riittävästi ikääntyville ihmisille, jossa on itsenäisen asumisen tukena tarvittaessa saatavana eri palveluita sekä terveydenhuoltoa. Liian moni ikäihminen asuu yksin ja kärsii turvattomuuden tunteesta sekä puuttuvista palveluista. Ikääntyvistä ihmisistä on huolehdittava paremmin ja suotava heille onnellinen vanhuus.
 
Simo: Taksiautoilijana ihmettelen kaupungin päätöstä siirtää vammaiskuljetusten välitystoiminta Palmian alle. Espoossa ja Vantaalla on todettu että vammaiskuljetusten hoitaminen normaalilla taksipalvelulla tulee halvemmaksi. Miksi Helsingin kaupunki itsepäisesti vie eteenpäin kimppakuljetusjärjestelmää mikä kuluttaa kaupungin rahoja kun joutuvat taas luomaan uuden välitysjärjestelmän. Toimivat keskukset kun ovat jo olemassa.
 
Miksi Heidi:
Heidin vanhempina seuraamme ilolla hänen alkanutta toimintaa politiikan saralla. Heidi perehtyy perusteellisesti hänelle esitettäviin asioihin ja toimii myös niiden parantamiseksi. Heidillä on kyky löytää myös eriävistä mielipiteistä oikea ratkaisu. Kuntatalouden kannalta palveluiden ulkoistaminen pienyrittäjille on ensiarvoisen tärkeää. Valtuustoon pitää saada enemmän yrittäjätaustaisia henkilöitä virkamiesten ja palkansaajien rinnalle. Näin myös yrittäjien näkökulma tulee paremmin esille. Heidi on rehellinen ja innostunut toimimaan yhteiskunnan hyväksi. Pienyrittäjänä hän tietää miten ja mitä asioita pitäisi korjata. Hän saa asiat tapahtumaan.

Palaa