Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Niina Stolt, yrittäjä, valokuvaaja 17.09.2008, 09:02

Niina_6928.jpgNimi: Niina Stolt
Ammatti: Yrittäjä, valokuvaaja

Mihin haluaisit parannusta Helsingissä?
On tärkeää, että Helsinkiläisten yritysten toimintaedellytyksiä parannetaan. Helsingin kaupungin ja yrittäjien välinen yhteistyö pitää saada tiiviimmäksi ja myös pienten yritysten on pystyttävä entistä helpommin tarjoamaan palveluitaan kaupungille. Yritykset pitävät kaupungin elinvoimaisena. Kaupunkiimme on saatava uusia yrittäjiä ja uusia yrittäjäsukupolvia. Yrittäjyyskasvatus kouluissa on tässä suuressa roolissa. Kempeleen peruskoulussa on toiminut erityiset yrittäjyysluokat jo useamman vuoden, siellä kaikkia aineita opetellaan yrittäjyyden näkökulmasta. Tällainen yrittäjyyskasvatus-malli olisi hienoa saada myös Helsinkiin.

Julkisen terveydenhuollon resurssista on pidettävä huolta. Nyt terveyskeskuksissa tekee töitä ylityöllistetyt lääkärit ja terveydenhoitajat. Miten he jaksavat hoitaa meitä, jos heille ei anneta aikaa hoitaa edes itseään? Helsingin asukkaille ja yrittäjille on tärkeää että julkinen liikenne kaupungissamme on toimivaa ja kohtuuhintaista. Miksi lippujen hinnat nousevat samaan tahtiin, kun vuorovälit harvenevat? Ei se ole kaupunkilaisten etu!

Miksi Heidi?
Heidi on ihanan energinen ja aito ihminen. Heidi on sanansa mittainen nainen ja kun hän ryhtyy johonkin, hän hoitaa sen loppuun asti. Kaupunginvaltuusto tarvitsee Heidin kaltaista tehopakkausta, joka tuo päätöksen tekoon yrittäjänäkökulmaa.

Palaa