Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Marianna Mansnerus, yrittäjä 24.09.2008, 12:08

MyPicture.jpgNimi: Marianna Mansnerus
Ammatti: yrittäjä

Mihin haluaisin parannusta Helsingissä?
Olen nuori yrittäjänainen Kanta-Helsingistä ja huomannut miten kaunis pääkaupunkimme Helsinki ei aina näytäkään parhaimpia puoliaan. Yrittäjän arki on välillä harmaata; joko kaupungin liikenne tai kaupunkiliikenne eivät suju, ruuhkat ja pullonkaulat kaipaavat keskustatunnelia mitä pikimmiten, pysäköintimahdollisuudet ovat olemattomat, jatkuvat tietyöt vaivaavat ja jopa ruuhkamaksuilla uhkaillaan. Kaupunki ei kannusta riittävästi yrittäjyyteen ja pienet liikehuoneistot ovat harvinaisia. Kantakaupungin asukkaita ei muisteta ottaa huomioon puistokonsertteja tms. suunniteltaessa.

Useita vakavia sairauksia sairastavana pitkäaikaissairaana olen todennut myös terveydenhuollon puutteet ja vajavaisuudet käytännön kautta; potilaita suorastaan aliarvioidaan palloittelemalla heitä paikasta toiseen ja suoranaisia virheitäkin tapahtuu jopa rutiiniasioissa. Tilanne on suorastaan hälyttävä. Mikäli potilas ei itse ole tarpeeksi oma-aloitteinen ja toimintakykyinen, voi jo perusterveydenhuolto tuottaa ikäviä yllätyksiä esimerkiksi virheellisten lääkesekoitusten ja -annostusten takia. Mielestäni Helsingin pitäisi olla sujuvana esimerkkinä muille kaupungeille. Tällä hetkellä tilanne ei siltä näytä. Päättäjien avarakatseisuus ja kaukonäköisyys ovat liian yksitoikkoisia ja vaativat potkua välittömästi.

Miksi Heidi?
Heidi on valoisa, iloinen, ahkera nuori naisyrittäjä. Hän edustaa omia näkemyksiäni ja on varsinainen energiapakkaus. Heidin positiivisuus ja energisyys luovat loistavan vastakohdan aikaisemmalle näkemykselleni politiikasta ankeana aihealueena. Helsinki tarvitsee juuri Heidin - nuoren naisyrittäjän toteuttamaan asioita ja luomaan pääkaupungistamme upean ja esimerkillisen paikan myös jälkipolville.

Palaa