Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Juha Kivinen, Yrittäjä, hallitustyöläinen 22.10.2008, 09:41

juhakivinen_1.jpgNimi: Juha Kivinen
Ammatti:Yrittäjä, hallitustyöläinen

Mihin haluaisit parannusta Helsingissä? 
Terveyskeskuspalvelujen saatavuus tai saavuttamattomuus rasittaa jos niitä todella sattuu tarvitsemaan. Ilman yleensä aika kauaksi tulevaisuuteen onnistuvaa ajanvarausta lääkärikäynti on kohtuuttoman vaikeaa. Jotenkin tuntuu, että jonottajissa on paljon myös sellaisia vakiokävijöitä, joiden vaivat ehkä korjaantuisivat vaikkapa terveydenhoitajan avustamana. Pelkään vaan, että nykyinen potilastilanne jatkuessaan johtaa lopullisesti arvokasta palvelutehtävää toteuttavien  terveyskeskuslääkäreiden turhautumiseen.

Miksi Heidi?
Heidi on suorapuheinen ja oikealla tavalla kunnianhimoinen tulevaisuuden vaikuttaja. Valtuutettu joutuu helposti kuntabyrokratian enemmän tai vähemmän ohjatuksi välikappaleeksi. Niinpä luottamushenkilön yksi hyvä ominaisuus onkin esittää oikeita kysymyksiä kun on niiden aika. Istuttuani saman yrityksen hallituksessa jo jonkin aikaa, olen tullut vakuuttuneeksi, että tämän Heidi osaa.

Ennakkoäänestin Heidiä vakuuttuneena monestakin asiasta, mutta erityisesti siitä, että hän tuo Helsingin valtuustoon tervettä yrittäjämäistä toimintatapaa.      

Palaa